Tel: 30-9460-123, 88-573-830 Fax: 88-573-831 fopumix@gmail.com

BETONÜZEM

   2007-ban telepített betongyár BHS 1,75 alapgépre épült, óránként 80 m3 névleges kapacitású számítógép vezérléssel ellátott betontelep. A pontos adagolást az elektronikus mérlegek és a számítógépes program biztosítja.
A beton burkolattal ellátott adalékanyag tárolói négy frakció tárolását teszik lehetővé, soradagolója hatféle anyagot képes pontosan adagolni.

A cementeket 2 db 120 t, és 1 db 60 tonna kapacitású siló fogadja be. Rendelkezünk mixer és pumpamosóval, valamint a visszamosott anyag újrahasz-nosítására alkalmas berendezéssel.

A betongyár téli üzemeltetése megoldott. A keverővíz és az adalékanyag melegíté-sét biztosítani tudjuk. A betonösszetétel a korszerű követelményeknek megfelelő termék. 
A hagyományos MSZ 4719 szabvány mellett, megfelelve az MSZ 4798-1:2004 szabványnak is, a legújabb kutatások eredményeit alkalmazó vegyszerek adagolásával a legkülönbözőbb igényeket kielégítő, magas színvonalú keverékek előállítására vállalkozunk. A betongyár műszaki, technológiai, minőségbiztosítási rendszerét az ÉMI tanúsítot-ta az Üzemi gyártás-ellenőrzési kézikönyv előírásai alapján. Műszaki személyzet gyakorlott, a betontechnológiai ismereteit folyamatosan meg-újító csapat. A berendezések karbantartása, javítása részben saját műhelyünk segítségé-vel, részben alvállakozó bevonásával megoldott. Kiemelt figyelmet fordít a vevői igények megismerésére és az elvárások maximális kielégítésére.